Logo

Přihlášení - email: heslo:
Zaregistrujte se (Společné pro Ftípky, Komik, Sprosťák, Herník, Romantik a Infík) - Potvrzení registrace - Zapomenuté heslo
Nacházíte se zde: KOMIK.CZ > Srandovní texty > Deset způsobů jak zničit vesmír snadno a rychle
}
  • Text
  • Komentáře
Nejste přihlášeni
prosím přihlašte se, nebo zaregistrujte

Deset způsobů jak zničit vesmír snadno a rychle

Děkujeme za ohodnocení

GoogleJagg.czDelicious.comLinkuj.czTwitterVybrali.sme.skFacebook.comLíbí se vám to, ukažte to ostatním   


1) Sežeňte si gigantický urychlovač a proražte energetickou hladinu vakua. Destrukce vesmíru proběhne během pár vteřin. Trhlina se rozepne, odpaří hmotu i spolu s přírodními zákony.

2) Sestrojte absolutní zbraň. Má podobu malé červené kuličky. Funguje na principu propojení jader všech větších hvězd ve vesmíru. Něco sice zbyde, ale kdo by na to ještě mohl poukazovat, že?

3) Vraťte se časem a zabijte svého dědečka. Způsobíte časový paradox a to jak dobře víme, je jedna z věcí co ničí vesmír.

4) Inspirujte se projektem Arcturus a postavte elektrárnu, která čerpá energii z našeho vesmíru samotného. Vzniklé exotické částice můžete použít k destabilizace vesmíru a kdyby to nevyšlo, alespoň pořádná eko katastrofa to bude, ne?

5) Nalezněte nevyvratitelný logický důkaz o neexistenci vesmíru. Že se vám to povedlo poznáte, když se vesmír rozplyne v obláčku logiky.

6) Naleznětě vhodnou otázku k odpovědi "42". Vesmír pak nahradí ješt něco méně pochopitelného.

7) Postavte kybernetickou bytost bez filtrů vnímání. Poručte ji ať pomocí vratného časového inženýrství vymaže tento vesmír z existence.

8) Podejte na Boha žalobu za svévolné a neoprávněné stvoření světa a Vaší ctěné bytosti. Pokud vyhrajete, existuje šance, že Stvořitel verdikt soudu uzná a celý projekt zruší.

9) Najděte někde zrcadlový vesmír složený z antihmoty. Rozrušte hranici mezi ním a naším vesmírem. Dostanete se tak do Guinessovy knihy rekordů za nejlepší ohňostroj.

10) Najděte způsob jak zvýšit množství hmoty ve vesmíru, patrně ze záření. Výsledkem bude smršťovná vesmíru a Velký krach.

BONUS: Založte občanské sdružení za účelem ničení vesmíru a nechte se financovat z Evropských fondů. Zajisté naleznete další elegantní metody.


Poslal Zdendík

KategorieText je zařazen do těchto kategorií
Srandovní texty - Ostatní, jinam nezařazené
Známka2,71 (297)
Posláno15x
Přidáno26. 11. 2007

Komentovat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé, pokud jste registrovaní přihlašte se, pokud ne, budeme rádi pokud se zaregistrujete


Komentáře k příspěvku


Přidáno 14.7.2009 v 19:58
[1] - OrlanissEleon13: - email
Jak užitečné *zlověstný smích*úšklebekúšklebek


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _






Welcome to Praetorian

Copyright © 2007-2013 WE KOMIK.CZ - Reklama na serveru - Privacy policy - (0,0226)