Logo

Přihlášení - email: heslo:
Zaregistrujte se (Společné pro Ftípky, Komik, Sprosťák, Herník, Romantik a Infík) - Potvrzení registrace - Zapomenuté heslo
Nacházíte se zde: KOMIK.CZ > Srandovní texty > Decentní stížnost na MHD Praha
}
  • Text
  • Komentáře
Nejste přihlášeni
prosím přihlašte se, nebo zaregistrujte

Decentní stížnost na MHD Praha

Děkujeme za ohodnocení

GoogleJagg.czDelicious.comLinkuj.czTwitterVybrali.sme.skFacebook.comLíbí se vám to, ukažte to ostatním   


Dobrý den,

rád bych Vás informoval o nepříjemném incidentu s řidičem autobusu linky-18.9.
240/18 s odj. z Černého Mostu ve 20:30h.
Tento spoj na zastávku Hasičská dorazil opožděn o 12 minut! Byť jsem neměl v úmyslu uvedeným spojem cestovat (jen jsem doprovázel kolegu). Zeptal jsem se řidiče na příčinu tak velkého zpoždění. Snad oprávněně se domnívám, že v tuto denní dobu je 12 minut skutečně moc; zejména s ohledem na případné další přípoje (resp. v tomto případě, pravděpodobně, již nepřípoje).
Odpověď, kterou jsem dostal, jsem určitě slyšet nechtěl... Myslím, že kdyby slova, které použil řidič vůči mé osobě, slyšel p. J. S. Guth-Jarkovský jistě by hambou zešedivěl (ani já jsem k tomu neměl daleko).
Řidič začal slovy: "O co ti jde" a když se dozvěděl, že nikam nejedu tak mě posílal do míst, kde bych jen těžko hledal světlo s vědomím, že do tak choulostivé věci jako je zpoždění autobusu MHD je mi en-óno.
Doufám, že fantazie odpovědných pracovníků, kteří budou číst tuto stížnost bude alespoň tak barvitá, jako slovník pana řidiče a uvedené věty si v plném znění domyslí i bez toho, abych musel použít expresivní výrazy.
Nevím, co bylo příčinou tak agresivního chování pana řidiče, nic méně, jen pevně doufám, že svou roli v jeho chování nehrálo požití alkoholu. Každopádně mne svým chováním velmi urazil a poškodil dobré jméno svého zaměstnavatele i MHD v Praze jako celku. Pevně věřím, že uvedenou skutečnost vezmou odpovědní pracovníci do úvahy při odměňování zaměstnanců "za zásluhy".
Předem děkuji za prošetření mého podnětu, dále za případné exemplární potrestání zmíněného zaměstnance a za odpoveď, vysvětlující uvedený problém.

S pozdravem


KategorieText je zařazen do těchto kategorií
Srandovní texty - Ostatní, jinam nezařazené
Známka2,96 (327)
Posláno4x
Přidáno14. 12. 2007

Komentovat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé, pokud jste registrovaní přihlašte se, pokud ne, budeme rádi pokud se zaregistrujete


Komentáře k příspěvku


Příspěvek zatím nikdo nekomentoval, buďte první :-)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _






Welcome to Praetorian

Copyright © 2007-2013 WE KOMIK.CZ - Reklama na serveru - Privacy policy - (0,0114)