Logo

Přihlášení - email: heslo:
Zaregistrujte se (Společné pro Ftípky, Komik, Sprosťák, Herník, Romantik a Infík) - Potvrzení registrace - Zapomenuté heslo
Nacházíte se zde: KOMIK.CZ > Srandovní texty > Nejbizarnější důvody, které mohou být příčinou rozvodu
}
  • Text
  • Komentáře
Nejste přihlášeni
prosím přihlašte se, nebo zaregistrujte

Nejbizarnější důvody, které mohou být příčinou rozvodu

Děkujeme za ohodnocení

GoogleJagg.czDelicious.comLinkuj.czTwitterVybrali.sme.skFacebook.comLíbí se vám to, ukažte to ostatním   


Ne vždy je nevěra hlavním důvodem, proč se manželské páry rozvádějí. Mezi kuriózní příčiny konce manželství patří například televize nebo domácí práce.

Napadlo by vás ale, že se můžete rozejít také kvůli papouškovi?

Za rozvod můžou i ty největší maličkosti.

Papoušek
Ano, i domácí mazlíček může být příčinou rozvodu. Mladá Číňanka zažádala o rozvod ve chvíli, kdy její papoušci po návratu z měsíčního pobytu u rodičů začali vykřikovat slova rozvod, buď trpělivá a miluji tě. Žena vzala papoušky do soudní síně, aby jí dosvědčili, že ji manžel podváděl.

Televize
Muž že se bez televize neobejde? Kdepak. Žena z Indie se neobešla bez televize ani na dovolené. O rozvod požádala ve chvíli, kdy jí její manžel zakázal sledovat oblíbený seriál.

Domácí práce
Nelibuje si váš muž v domácích pracích? Buďte ráda. Německá žena zažádala po 15 letech o rozvod, protože byl její manžel příliš nadšený do domácích prací. Poslední kapka přetekla, když zbořil a postavil novou zeď, protože byla podle něho špinavá.

Ovocný dort
Pečení je fajn, ale nesmí se to přehánět. To se snažil muž v Číně vysvětlit své manželce, ale marně. Po 31 letech zažádal o rozvod, protože jeho žena nebyla schopna přestat péct. Prý celou rodinu po každém jídle neustále vykrmovala sladkými dobrotami. Jen slovo koláč už mu prý nedělá dobře na žaludek.

Facebook
Internetová stránka, která se jen hemží ikonami s názvem “Šťouchnout přítele“ a “To se mi líbí“, může být snadno příčinou rozchodu. Vaší drahé polovičce se nemusí líbit, že každou novinku ve vašem vztahu oznamujete vašim přátelům prostřednictvím internetové stránky. Například v roce 2009 se Emma Brady dozvěděla o rozvodu až z aktualizací na facebookové "zdi" svého manžela Neila. Ten změnil jejich vztah na symbol zlomeného srdce. Nyní žije Neil se svou matkou.

Rozvod může přijít draho

Peníze jsou velmi ve vztahu také častým problémem a často způsobí, že je rozvod opravdu bolestivý. Například 10. nejbohatší muž světa Dmitrij Ryboloyley musel své ženě zaplatit rozvodové vyrovnání 3, 8 miliardy liber (v přepočtu přibližně 103 miliard korun)

StM

KategorieText je zařazen do těchto kategorií
Srandovní texty - Muži a ženy
Známka2,93 (666)
Posláno1x
Přidáno8. 9. 2011

Komentovat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé, pokud jste registrovaní přihlašte se, pokud ne, budeme rádi pokud se zaregistrujete


Komentáře k příspěvku


Příspěvek zatím nikdo nekomentoval, buďte první :-)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _






Welcome to Praetorian

Copyright © 2007-2013 WE KOMIK.CZ - Reklama na serveru - Privacy policy - (0,0057)