Nacházíte se zde: KOMIK.CZ > Srandovní texty > Malý kuchyňský slovníček
}
Jazyk: Druh masa, ktere se podava na stul jen zridka, protoze viditelne prekracuje hranici mezi platkem hoveziho a kusem mrtve kravy. Jogurt: Polotuhy mlekarensky vyrobek z castecne odpareneho a zkvaseneho mleka. Jogurt je jednou ze tri potravin, ktere chutnaji presne tak, jak napovida jejich nazev; dalsi dve jsou gulas a olihen. Kalorie: Jednotka, v niz se meri delka vahani, po nemz si prumerna osoba dopreje dalsi porci urciteho jidla. Panev: Bezny nastroj na niceni vajec, palacinek a ruznych druhu zeleniny. Zbytky potravin se z ni daji odstranit zredenou kyselinou sirovou. Predehrivani: Zapnuti trouby pred vlastnim pecenim. Slouzi k tomu, abychom si mohli popalit prsty i pri vkladani jidla do trouby, a ne jenom pri jeho vyjimani. Recept: Podrobny navod popisujici krok za krokem, jak zpracovat suroviny, ktere jsme zapomneli koupit, v zarizenich, ktera nevlastnime, na jidlo, ktere nikdy neochutnate. Trouba: Kompaktni spalovaci zarizeni, jimz se zbavujeme vetsich kusu masa nebo drubeze. Trouba mikrovlnna: Kuchynske zarizeni kosmicke ery, ktere na principu radaru vyhledava a okamzite nici potraviny do nej umistene.
Komentovat příspěvky mohou pouze přihlášení uživatelé, pokud jste registrovaní přihlašte se, pokud ne, budeme rádi pokud se zaregistrujete Komentáře k příspěvku Příspěvek zatím nikdo nekomentoval, buďte první :-) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
|
||||||||||||
|
|